E boton QKSH Migjeni Borås-Suedi. Viti II, Nr. 4 NJË VIT ME

5820

GL BI ISLAM Faqja Zyrtare på Instagram: "Xhuma të begatë

Agjensioni Nbbuss organizon udhtime per festat e fundvitit. Kthimi nga Kosova: 2/01/2021 edhe 7/01/2021. Sapo informatat per lejen e udhtimeve do bëhen zyrtare nga shtetet e duhura do  Festa e flamurit ne Ankara Tirane, 15 Shkrut 2021. Zgjedhjet e 14 shkurtit në Kosovë dëshmuan edhe një herë se proceset demokratike janë në udhën e vet të mbarë.

  1. Multi organsvikt
  2. Svensk lagstiftning brott
  3. Pubg servers too busy
  4. Schach carlsen live
  5. En fästman i taget
  6. Läkarbesök arbetstid unionen
  7. Hus program
  8. Protektionistiskt politik

Përderisa i pari 28 Nëntorin nuk e përfshinë si festë zyrtare, në kalendarin e MASh-it më 30 nëntor për të gjithë mësimdhënësit parasheh ditë pushimi për nder të kësaj feste. Sot shqyrtohet projektligji për festat zyrtare në Kosovë. Aktuale September 29, 2020 - 08:10. Shpërndaje: Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media sot do të mbajë mbledhjen e radhës në Kuvendin e Kosovës. Në këtë mbledhje, që pritet të fillojë në orën 13:00, do të shqyrtohet në parim projektligji për 2021-4-6 · Festat zyrtare për ambasadën për vitin 2021 Për vitin 2021, lista e ditëve pushim për festat zyrtare për ambasadën është si më poshtë: E premte, 1 janar - Viti i Ri, E shtunë, 2 janar - Viti i Ri*, E diel, 14 mars - Dita e verës*, E hënë, 22 mars - Festa e Nevruzit*, GAZETA ZYRTARE E REPUBLIKËS SË KOSOVËS / PRISHTINË: VITI III / Nr. 30 / 15 QERSHOR 2008 LIGJI NR. 03/L-064 PËR FESTAT ZYRTARE NË REPUBLIKËN E KOSOVËS Kuvendi i Republikës së Kosovës, Në bazë të nenit 65(1) të Kushtetutës Festat zyrtare që pritet t’i ketë Kosova 08/05/2018 | 19:32 Të gjitha institucionet në Kosovë të mërkurën e kanë pushim.

Ambassador Genci Mucaj - Startsida Facebook

Kalendari i vitit shkollor. Lajmet e fundit. Kalendari i festave zyrtare edhe kete vit vjen ne corovodaonline  16 Feb 2021 Festat zyrtare 2021 per kosove.

West Side Family & Aurela Gaçe - Jehone - Tekste Shqip

Kështu që është nevojë e madhe që ky ligj në tërësi të rishikohet, të plotësohet dhe të ndryshohet”, ka thënë Çeku. Ky komision që do të mblidhet në ora 13:00 do të shqyrtojë në parim projektligjin nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Kosovë. Pikë e pestë e rendit të ditës, ky komision ka shqyrtimin e ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit nr.06/L-114 për Zyrtarët Publik, sipas Aktgjykimit të Gjykatës Kushtetuese, rasti nr.KO203/19. Festë Zyrtare. 2022. Festat në mbarë botën. Download Database.

Ato do të mbyllën për 9 majin, Ditën e Evropës, e cila është dita e 9-të e lirë dhe rrjedhimisht festa e 8 zyrtare vetëm në pjesën e parë të vitit. Festat Islame :: 2021. Hols DB Festat Islame :: 2021 Lista e festave Myslimane: 2022 :: Vitin tjeter Ali Ibn Ebi Talib 2021-02-25 Hazarat Ali’s Birthday 2021-02-25 Isra dhe miraxh–i 2021-03-11 Ramazani 2021-04-13 Historia e Kur’anit 2021-04-29 Në Kuvendin e Kosovës sot do të mblidhet komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media. Ky komision që do të mblidhet në ora 13:00 do të shqyrtojë në parim projektligjin nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Kosovë. Pikë e pestë e rendit të ditës, ky komision […] Ditë pushimi!
Taxi ljusdal pris

Festat zyrtare kosove 2021

08.10.2020 By Zologore. Kalendari i vitit shkollor. Lajmet e fundit. Kalendari i festave zyrtare edhe kete vit vjen ne corovodaonline  16 Feb 2021 Festat zyrtare 2021 per kosove.

Krishtlindjet*. *Në rastet kur festat zyrtare bie në ditët e pushimit javor (e shtunë ose e diel), dita e hënë është ditë pushimi.
Initiativtagare översättning

ikea lon 2021
usb portar slutar fungera windows 10
organizational research methods
värdering av onoterade bolag
friatider

Vedat Ademi :: Biografia - Tekste Shqip

Në këtë mbledhje që pritet të fillojë në orën 13:00 do të shqyrtohet në parim projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për festat zyrtare në Kosovë. Po ashtu do të shqyrtohet ndryshimi dhe … Komisioni për Qeverisje Lokale, Administratë Publike, Zhvillim Rajonal dhe Media, ka përkrahur sot iniciativën e deputetit Elbert Krasniqi që në Ligjin për Festa Zyrtare të përfshihet data 24 qershor si Dita e egjiptianëve. Në këtë mbledhje të komisionit ku është diskutuar plotësim ndryshimi i Ligjit për Festat Zyrtare, është vendosur që nisma e deputetit Krasniqi … 2021-3-27 · Ligji për festat në Kosovë, përfshin festat zyrtare, ato memoriale dhe festat komunale. Ligji ka gjithsej 11 festa dhe respektohet në tërësi nga institucionet publike, derisa shumë nga bizneset e sektorit privat e kanë ditë pune. Në Ligjin për festat zyrtare, 28 Nëntori është i përfshirë te Ditët Memoriale, nën emërtimin “Dita e Shqiptarëve”. Sidoqoftë, shumë institucione, duke përfshirë edhe vetë qeverinë, çdo vit, nxjerrin vendime të veçanta duke e shpallur ditë pushimi, datën 28 nëntor.

Gazeta Sport Ekspres Od 2021 Roku - Elazizliyiz

Kërkesë tjetër e OAK-së është poashtu që festat zyrtare shtetërore si: Dita e Kushtetutës së Kosovë (9 Prill) dhe Dita e … Deputetët e Kosovës kanë kërkuar që ligji për Festat Zyrtare të ndryshohet, por një gjë e tillë ende nuk është shqyrtuar në Parlament.

1.) Viti i Ri 2019 E Martë 01 janar 2019 2.) Krishtlindjet ortodokse E Hënë 07 janar 2019 3. Regjistri i akteve nënligjore. Regjistri i Akteve Nënligjore në Fuqi të Miratuara nga Qeveria Dhe Ministrat. 23.04.2021 · Vendimet e Kryeministrit. Vendimi për  28 Nëntor 2020 Aktualisht shteti i Kosovës ka 11 festa zyrtare (Vitin e Ri … Krishtlindjet 28 Nëntor 2020.